pendapat saya tentang Luarkotakfb.com

Apakah itu LUAR KOTAK FB? (duduk temgok bos buat kerja)


Luar Kotak FB merupakan sebuah kursus yang akan diadakan tidak lama lagi. Ia adalah idea kreatif seorang pemuda bernama Muhammad Fadhli a.k.a Pedagang IT. Beliau adalah seorang programmer dan usahawan internet yang banyak menghasilkan tool2 menarik untuk pemasaran online. Saya sendiri pernah bertemu dan berbincang dengan beliau tentang teknik2 pemasaran internet dan ternyata beliau mempunyai skill tersendiri yang saya sendiri tidak pernah terfikir sebelum ini. Luar Kotak FB memperkenalkan satu teknik menggunakan facebook untuk pemasaran online. Sudah tentu ia amat membantu kerana pemasaran facebook merupakan teknik paling terkini dan efektif. Anda tidak perlu hairan lagi dengan prospek pengguna Internet Malaysia yang hanya 15 juta orang. Kini prospek anda adalah 1.5 billion pengguna internet DUNIA! Ya. Anda memasarkan apa sahaja yang anda mahu ke luar negara.

Mengapa LUAR KOTAK FB satu program GENIUS?

// 0diggsdigg
image

Saya pasti anda semua pernah cuba mempromosikan sesuatu di Internet. Tidak kira samada mengiklankan produk digital, fizikal, perkhidmatan ataupun hanya mengumumkan sesuatu di Internet. Walaupun terdapat 15 juta pengguna internet Malaysia, anda mungkin hanya dapat menunjukkan kepada 100 hingga 1000 orang sahaja. Yang berminat mungkin hanya 5% sahaja dari jumlah itu. Amat sukar untuk anda memasarkan sesuatu.

Walaupun begitu, anda tidak mudah putus asa. Anda tetap berusaha dengan mempromosikan produk anda menggunakan facebook. Anda pun design iklan berbentuk gambar dan upload di Facebook. Kemudian anda tag semua kawan2 anda atau meletakkan link promosi di setiap status mesej rakan2 anda. Banyak respon dan rakan2 yang ‘Like’ apa yang anda promosikan tetapi tiada siapa pun yang berminat. Akhirnya anda putus asa dan kembali membuka games Farmville atau melakukan tugas Mafia Wars. Isk.. Isk.. Isk..

Dalam situasi ini, anda mula menyalahkan program atau bisnes yang anda ceburi. Anda mula membanding-bandingkan diri anda dengan orang lain yang berjaya dalam promosi perniagaan tersebut. “Dia boleh la promote, sebab pengikut dia ramai..”, “Dia dah lama buat bisnes tu, semua orang dah beli dengan dia.”, “Dia ada mailling list besar, boleh la..”. Saya tidak menyalahkan anda kerana memberi alasan2 tersebut. Punca utama anda gagal melakukan promosi adalah disebabkan kurang pengetahuan tentang pemasaran online. Menyalahkan bisnes, produk atau orang lain tidak akan menyelesaikan masalah anda. Apa yang perlu dan wajib anda lakukan supaya masalah ini tidak berulang ialah dengan BELAJAR TEKNIK TERIKINI! Ya. Anda perlu belajar, tetapi pastikan ia adalah teknik paling terkini supaya anda lebih hebat dari saingan anda.

untuk lebih lanjut klik ini

Mengelak Jerat palsu perisian antivirus palsu.

Hati2 dengan Jerat perisian Antivirus Palsu

saya percaya kita selalu terlihat amaran yang mencurigakan dalam internet ?sedarkan kita bahawa didalam internte terdapat beberapa perisian palsu?

saya disni tidak mahu menulis panjang lebar .senang cerita..saya igin membantu anada membuang lebih dari 60 jenis perisian antivirus palsu yang mungkin anda sedang menggunakanya

sekrang.antara nya adalah Green Av di gambar di bawah; green av adalah salah satu dari lebih 60 perisian berunsurkan antivirus palsu yang dikesan.. nampak seperti profesional kan? jagn tertipu 🙂

;

tanpa membuang masa saya menyaran kan anda menggunakan satu perisian atau utiliti untuk menyinkirkan antivirus2  yang berlagak seperti tulen ;

Memperkenalkan = Remove Fake Antivirus 1.66

pembangun= Olzen

lesen =percuma (freeware)

saiz 188kb

sistem operasi :window semua versi

klik untuk download

setelah download perisian ini ..sila install.

perisian ini khas digunakan utk mencari perisian 2 skuruti palsu yang terdapat didalam pc atau laptop anda dengan cara scan dan sekaligus meminta kebenaran anda untuk menyahkan perisian yang tidak diperlukan tersebut.

selamat mencuba ;

<a name=”fb_share” type=”box_count” href=”http://www.facebook.com/sharer.php”>Share</a><script src=”http://static.ak.fbcdn.net/connect.php/js/FB.Share&#8221; type=”text/javascript”></script>

Kasut croc tiruan Menghina nama Allah.pengguna islam lakukan sesuatu!

croc yang menghina islam

(klik utk besarkan)

BOIKOT! croc tiruan menghina islam !!“Kasut crocs yang menjadi trend di Malaysia kini kerana ianya mudah dipakai dan selesa. Di mana-mana orang menjual kasut crocs ni, di pasaraya, di pasar malam malah di tepi-tepi jalan. Ada jer canopy segera dipasang untuk menjual kasut crocs.

Terutama Kalau dah di pasar malam tu terang-teranglah ia adalah kasut crocs tiruan. Berhati-hati membeli kasut crocs tiruan ini kerana saya mendapat email berkenaan lambang crocs tiruan ini yang ada iras-iras kalimah Allah. Mungkin orang kata saya ni terlalu sensitif, takpelah bab-bab agama ni kita memang perlu sensitif terutama ianya akan dijadikan alas kaki.

Ini benda ciptaan manusia yang kemungkinan disengajakan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab sengaja untuk menghina kesucian Islam(semakin menjadi2)

— kita sebagai pengguna tak boleh memandang remeh perkara ini.. kasut croc pun bukan cantek sgt pun,,takde masalah kalau kita boikot kan sahaja .. kalu hal2 sebegini makin menjadi2.. sekurang-kurangnya kita bertanggungjawab hebahkan perkara  2 sebegini kepada umum,

Share (ohh jangan lupa klik share kat kiri nie utk jalankan tanggujawab kita sesama islam share dimana 2 fb,tweeter,myspe dan lain2
sekian 🙂