Archive for the ‘Uncategorized’ Category

bonus terhad yang amat pelik :D

saya tak mahu berceloteh panjang.. bagi saya ebook hasil karya Amirul Hafiz ini mmg hasil gabungan idea2 pakar2 pencari duit REmaja kasnya dari IPta2 dalam negara kita rahsia usahawn remaja megumpil idea2 pemaaran , bagaimana kita Grab dan menghidu peluang perniagaan ..

ada juga Idea rahsia saya terbocor dalm Ebook ini.. berta nye hati 😀

boleh la teruske laman web rasmi utk purchce ebook beharga ini ..

jika anda ingion bonus beharga untuk produk hebat ini.. klik sini
saya bukan seperti Internet2 marketer lain . saya mempunya idea tersendiri.. saya TIDAK akan memberikan bonus dalam betuk digital lagi.. perlukah anda ebook2 digital sebagai bonus?

saya menawarkan produk fizikal hebat Iaitu langganan Percuma MAJALAH PC selam a6 bulan.. terus ke rumah anda..jgn berlangah lagi..
http://remajausahawan.co.cc/

Advertisements

CT100 PUn alhamdulilah ..

akhirnya aku membeli motor kapcai sendiri,, hahah.. dgn duit muke 1477 aku just merembat MODenas CT100 huhuhh.. boleh la habuan bawak p hostel,,,susah nak pegi semayang jumaat…kalau tak de kenderaan sendiri

kaler biru macam nie la.. igt nak beli sport rim baru ganas skit ,,,

terima kasih pada parent yang memberi skongan modal dan moral skit huhuh….

Bila Tuhan ambil Kembali..

Dalam dunia ini takde satu pun milik kita,, bahkan diri kita juga sebenarnya bukan milik kita..kita selalunya leka(termasuk penulis ini) merasakan apa yang kita miliki adalah milik kita yang hakiki…tidak..

begitu juga cinta,,

bila apa awal nya cinta ,kita merasakan bahawa cinta itu milik kita.. kita merasakan bahawa ,kita mampu menyinati,membuatkan yang dicintai bahagia selalu,namun kita lupa bahawa cinta yang kit amiliki hanya lah pinjaman daripada Allah..bila Allah mengambbil kembali cinta itu baru la kita sedar,, bahawa cinta didunia TIdak akan kekal .. walaupun sekuat mana perasaan cinta yang dialami..

rupa2 nya itu la hikmahnya..

terima kasih cinta,walaupun kau bukan milik ku lagi.. kauy dah mnegajar bnyak perkara… membuatkan aku.. lebih kuat ..lebih matang..

jika kau hadir lagi, aku ttp akan menerima seadanyha kerana ia sebenarnya salah satu bentuk ujian dari padaNYa.. ALLAHUAKBAR !

aku baru je mula tanam jagung nak kumpul duit beli teddy bear yang besar nie…Tpi…

ape kan daya,,takpe la… nanti jagung tu da tumbuh.. boleh aku makan .. lagi sedap …hahahhaha…bnyak jugak aku tanam kat tanah belkang rumah nun… lebih dari 2 ekar kot 🙂   …

jom datang umah aku hahahahha…

REvolusi HadiaH beruang Gergasi

terkejut jugak bila melihat beruang sebesar 3 meter nie,cmne agaknye nak beli bawak blik umah ye?

jfan risau,, otai bisnes nie Hafizi Zain telah menawarkan penghantaran percuma ,,teddy bear dia banyak giler stok yang besar2 hohoho

  • Dah tak tau cara nak pujuk insan tersayang?
  • Inilah peluang untuk anda berikan hadiah yang paling istimewa kepada si dia.
  • Pasti membuatkan si dia terkejut bila sampai ke pintu rumahnya.
  • Sudah pasti si dia akan bertambah sayang kepada anda.
  • Ya! Inilah masanya!

klik sini utuk maklumat lanjut 🙂

Bertungkus lumus siapkan web perniagaan Otaijeans.co.cc

agak penat juga mnyiapkan web bisnes ini..maklum la mnggunakan teknik 100% percuma ,but kualiti setanding web berbayar. 🙂 ahaks

insyaallah 4 julai web ini bakal dilancarkan.. web ini di hidupkan atas  khas utk para2 pengemar jeans bundle berjenama .Mungkin harga yang ditawarkan ini agak mahal tapi tak mustahil kerana kebyakkan jeans yang terdapat dalam stok kami adalah jenis 2 yang terhad ,original dan berjenama..

-untuk pengetahuan anda saya menggunakan salah satu teknik strategi dari 6 strategi hafezariel yang bakal saya terbitkan nanti 🙂

Kagum Teknik pemasaran team smartusaha&flarebiz ttg Mininiaga.

saya amat kagum dengan teknik pemasaran saudara zul (smart usaha) dengan menemuramah en .Adly (flarebiz) ttg produk mantap terbaru  yang dihasilkan oleh syarikat flarebiz.com iaitu mininiaga yang akan dilancarkan pada 28 jun ini  yosh.!

dipahamkan saudara Zul menemuramah en Adly pada jam 1 pagi ,, fuisshh.. ish ish ,ada jugak orang menemuramah awal2 pagi buta :P. Saya pun antara orang terawal yang mendengar hasil temuramah tersebut. banyak juga input yang saya dapat dalam hasil temuramah tersebut.En Zul telah menanyakan beberapa soalan berkaitan produk terbaru yang bakal dilancarkan tersebut.

anda pasti ingin mendengar apa yang di temuramah sampai pagi2 buta nie bukan?

anda boleh la layari blog smartusaha,com atau terus klik melalui link ini 🙂

http://mininiaga.smartusaha.com/temubual